Mudanya Belediyesi Çocuklari Senlikte Bulusturdu

Mudanya Belediyesi; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarina armagan ettigi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda çocuklara özel bir senlige ev sahipligi yapti.

Mudanya Belediyesi Çocuklari Senlikte Bulusturdu
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün dünya çocuklarina armagan ettigi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin 103. yili Mudanya’da coskuyla kutlandi.

23 Nisan kutlamalari, Iskele Meydani’ndaki Atatürk heykeline çelenk sunma töreniyle basladi, Mütareke Meydani’nda devam etti. Mudanya Belediyesi’nin düzenledigi, “Çocuk Senligi” ise renkli görüntülere sahne oldu. Mudanyali minikler, Mudanya Belediyesi Çok Sesli Çocuk Korosu, çocuk eglence bandosu Bandoroll ile step- aerobik gösterisi, palyaço, animatörlerin performanslariyla eglenirken, sokak oyunlarina katilarak birlikte oyun oynamanin keyfini yasadi. Mudanya Belediye Baskani Hayri Türkyilmaz, etkinlige katilarak çocuklarin bayramini kutladi. Baskan Türkyilmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni her geçen yil daha coskulu, heyecanli ve sevinçle kutlandigini vurguladi. Milli bayramlarin coskusunun Mudanya’da artarak devam ettigini kaydeden BaskanTürkyilmaz, “Cumhuriyetimizin her günü çocuklarimiza aydinlik olsun. Bütün çocuklarimizi çok seviyoruz. Hepsine daha iyi bir gelecek birakmak için çalisiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA