Merkezefendi'de Çocuklar 23 Nisan'da Doyasiya Eglendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Merkezefendi’de coskuyla kutlandi. Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Bugün, gelecegimizin teminati çocuklarimizin günü. Onlar için çalismaya, onlarin yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.

Merkezefendi'de Çocuklar 23 Nisan'da Doyasiya Eglendi


Merkezefendi Belediyesi, coskuyla bayram kutlama gelenegini sürdürüyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’na özel Merkezefendi Belediyesi tarafindan çesitli etkinlikler düzenlendi.

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilen etkinliklere çocuklar ve aileleri yogun ilgi gösterdi. Senligin ilk etkinliginde Merkezefendi Belediyesi Çocuk Orkestrasi, muhtesem bir konser verdi. Ilk defa sahneye çikan orkestra tarafindan birbirinden güzel sarkilar hem çalindi hem söylendi. Salondaki minikler de sarkilara eslik etti. Ardindan Vantrolog Kukla gösterimi sahnelendi. Kukla ile birlikte sarkilar söyleyen çocuklar, kendilerine yöneltilen sorulari da cevapladi. Renkli görüntülerin ortaya çiktigi gösterimde çocuklar keyifli anlar yasadi.

Günün son etkinliginde ise çocuk sarkilari ile taninan Müzisyen Onur Erol sahne aldi. Çocuklarin en çok sevdigi birbirinden keyifli sarkilari söyleyen Erol’un konseri bir saat sürdü. Servergazi Salonu dolduran çocuklar, bayram coskusunu doyasiya yasadi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Senligi’nde gün boyu, ‘Kendi Anahtarligini Tasarla’, yüz boyama, konser, sisme oyun gruplari etkinlikleri gerçeklestirildi, çesitli ikramlarda bulunuldu.

“Çocuklarimizin gülümsedigi aydinlik yarinlar için çalisiyoruz”

Düzenlenen etkinliklerde çocuklari bir an olsun yalniz birakmayan Baskan Dogan, çocuklarin bayramini kutladi. Dogan, “Bugün, çocuklarimizin günü. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük bir sevgi ve güvenle çocuklarimiza armagan ettigi bir bayram, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami. Merkezefendi’de bayramlarimizi her zaman büyük bir coskuyla kutladik, kutlamaya da devam ediyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak bugüne özel birbirinden güzel etkinlikler düzenledik. Çocuklarimiz da tüm gün boyunca doyasi eglendi. Onlarin yüzünün gülmesi, mutlu olmasi ve saglikla büyümesi için çalisiyoruz. Gelecegimizin teminati, en degerli varliklarimiz olan çocuklarimiza aydinlik bir gelecek sunmak için her zaman mücadele edecegiz. Tüm çocuklarimizin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutluyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA