Kagithane'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayrami Coskuyla Kutlandi

Kagithane Belediyesi tarafindan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle Hasbahçe Mesire Alani’nda bir dizi etkinlik düzenlendi.

Kagithane'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayrami Coskuyla Kutlandi
Kagithane Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni eglence dolu aktivitelerin oldugu program ile Hasbahçe Mesire Alani’nda kutladi. Kagithaneli çocuklar programdaki aktiviteler ile keyifli vakit geçirdi. Düzenlenen etkinlige birçok çocuk aileleriyle birlikte katildi.

Programda çocuklar için dans gösterileri yapildi, sarkilar söylendi. Çocuklara pamuk seker, kagit helva ve misir ikram edildi. Eglence alanindaki çesitli oyuncaklarla keyifli vakit geçiren çocuklar bayrami coskuyla kutladi. Anne ve babalar ise çocuklarin eglendigi anlari video ve fotograf çekerek ölümsüzlestirdi.

"Gayet de güzel egleniyoruz"

Etkinlige çocuguyla gelen Hasan Tahiroglu, "Bu bayram bizim için çok eglenceli, özellikle çocuklar için onlar için variz zaten onlari getirdik. Gayet de güzel egleniyoruz. Genel olarak stadin oradaki etkinliklere katildik bu kaydiraklar olsun, ziplamalar falan hepsine katiliyoruz. Çocuk bunlar, nereye giderlerse biz de oraya gidiyoruz" dedi.



"Bu bayram bizim için güzel geçiyor"

Kardeslerinin eglenceli anlarina sahit olan Ayse Agca ise, "Bu bayram bizim için güzel geçiyor, kardeslerimi getirdim, güzel bir bayram. Burada pamuk seker yediler, balonlarini aldilar" diye konustu.



"Oldukça yogun bir ilgi oldugunu gördük"

Katilimcilarin yogunluguna deginen anne Büsra Korkmaz da, "Bugün belediye burada çok güzel bir etkinlik düzenlemis, çocuklara çok güzel aktiviteler var. Oldukça yogun bir ilgi oldugunu gördük. Biraz sira bekledik ama oldukça eglenceli bir gün geçiriyoruz" dedi.

Etkinlige gelen çocuklar depremzede arkadaslarini da unutmadi. Bir yanlarinin buruk oldugunu, onlarin da bayramini kutladiklarini söyledi.

Çocuklar ve anne babalari Kagithane Belediye Baskani Mevlüt Öztekin’e tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA