Izmir'deki Kanli Kahvehane Baskini Güvenlik Kamerasinda

Izmir’in Bayrakli ilçesinde husumetlilerinin bulundugu kahvehaneye gelen bir kisi, etrafa yaylim atesi açti. 1 kisinin hayatini kaybettigi, 1’i agir 5 kisinin de yaralandigi kanli olay, güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi.

Izmir'deki Kanli Kahvehane Baskini Güvenlik Kamerasinda
Olay, dün gece saat 22.30 siralarinda Gümüspala Mahallesi 7020 sokakta bulunan bir kahvehanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.D.Ç. (20) adli bir kisi, aralarinda husumet oldugu belirlenen kisilerin vakit geçirdigi kahvehaneye bir otomobille gelerek etrafa yaylim atesi açti. Tabancadan çikan mermilerle kalbinden vurulan Mustafa Er (29), gögsünden vurulan A.A. (44) ile ayak ve bacak kismindan vurulan I.Y. (30), M.Y. (21), E.A. (31) ve Y.Y. (29) yaralandi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edilirken, saglik ekipleri tarafindan yarali 6 kisi ambulansla hastanelere sevk edildi. Hastanede tedavi altina alinan yaralilardan Mustafa Er, yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. 36 adet suç kaydi oldugu ögrenilen Mustafa Er’in cenazesi yapilan incelemenin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Yaralilardan A.A.’nin hayati tehlikesi oldugu ögrenilirken, olayin ardindan kaçan ve daha önce isledigi suçlardan 14 kaydi oldugu ögrenilen süpheli M.D.Ç.’yi yakalamak için çalisma baslatildi. Süpheli ile yaralananlar arasinda daha önceden çikan bir tartisma yüzünden husumet oldugu ögrenildi.

Olayla ilgili baslatilan sorusturma devam ederken, meydana gelen kanli baskin ise güvenlik kamerasi tarafindan saniye saniye kaydedildi. Olayin meydana geldigi kahvehanenin karsisinda bulunan bir güvenlik kamerasi tarafindan kaydedilen görüntüde, M.D.Ç.’nin kahvehanedekilere ates açtigi anlar yer aldi.
Kaynak: İHA