Hatay'da Afetzede Çocuklar Dünya Barisi Için Güvercin Uçurdu

Arnavutköy Belediyesi, Hatay’in Kirikhan ilçesinde depremzede vatandaslari Ramazan Bayrami’nda da yalniz birakmadi. Vatandaslar bayrami ve 23 Nisan coskusunu bir arada yasadi.

Hatay'da Afetzede Çocuklar Dünya Barisi Için Güvercin Uçurdu
Arnavutköy Belediyesi, Ramazan Bayrami’nda da deprem bölgesindeki yaralari sarmak için çalismalarini sürdürüyor. Hatay Kirikhan’da çalismalarina devam eden Arnavutköy Belediyesi, depremzede vatandaslari Ramazan Bayrami’nda da yalniz birakmadi. Kirikhan’da Ramazan Bayrami ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami coskusunun bir arada yasandigi çesitli etkinlikler düzenlendi.

Kirikhan’i sik sik ziyaret eden Arnavutköy Belediye Baskani Ahmet Hasim Baltaci da çifte bayramda afetzede vatandaslari ziyaret etti. Arnavutköy Belediyesi tarafindan kurulan konteyner kentte vatandaslari ziyaret eden Baskan Baltaci, depremzede aileler ile bayramlasarak dertlerini dinledi. Arnavutköy Belediyesi tarafindan Kirikhan’da hem Ramazan Bayrami hem de 23 Nisan için bir takim çocuk etkinlikleri düzenlendi.

Baskan Baltaci ve bazi sivil inisiyatifler depremzedelere dondurma ikraminda bulundu. Çocuklara patlamis misir ve pamuk seker dagitilirken, afetzede çocuklar dünya barisi için güvercin uçurdu.
Kaynak: İHA