Bilecik'te Binlerce Çocuk '23 Nisan' Coskusunu Birlikte Yasadi

Bilecik Belediyesi tarafindan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla gerçeklestirilen Çocuk Senliginde binlerce çocuk, bayramin coskusunu yasadi.

Bilecik'te Binlerce Çocuk '23 Nisan' Coskusunu Birlikte Yasadi
Vadipark Sosyal Tesislerinde gerçeklestirilen etkinlikte çocuklar birbirinden güzel aktivite ile keyifli bir bayram geçirmenin yani sira sürpriz ikramlar, gösteri ve yarismalarla bayramin tadini çikardi. 12.00 ile 18.00 saatleri arasinda gerçeklestirilen senlikte çocuklar, interaktif gösteriler, jonglör ve eglenceli maskotlar, sisme oyun gruplarinda gönüllerince eglenirken ayni zamanda baloncuk sov, halka atma oyunu, maskot, palyaço, tahta bacak sovlar ve yarismalar ile kiyasiya rekabeti yasadi.

Belediye Baskan Vekili Melek Mizrak Subasi da senliklere katilarak, çocuklarin bayram coskusunu paylasti. Çocuklar tarafindan büyük bir ilgi ve sevgiyle karsilanan Subasi, çocuklarla fotograf çektirdi, dondurma, patlamis misir, elma sekeri ve pamuk helva ikram ederek, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami. Ayni zamanda ramazan bayraminin üçüncü günü. Her iki bayramda çocuklari bir araya getirmis olmanin mutlulugunu yasiyoruz. Bilecik Belediyesi olarak çocuklara bayram coskusu hediye etmek istedik. Çocuklarin çok keyif aldigi bir senlik havasinda bizler de onlari gülümsetmis olmanin ayrica mutlulugunu yasiyoruz. Çocuklarin çok keyif aldigi bir senlik havasinda bizler de onlari gülümsetmis olmanin ayrica mutlulugunu yasiyoruz. Çocuklarin her zaman gülmesini çok önemsiyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyada örnegi olmayacak bir sekilde çocuklara bu bayrami hediye etmesi de ayri bir öneme sahip. Çocuklarimizin yüzünü güldürmeye devam edecegiz’’ ifadelerini kullandi.

Etkinlikte çocuklar yesil zipzip, pembe kaydirak ve sisme oyun gruplarinda keyifli vakit geçirdi.

Aileler ve çocuklar da düzenlenen çocuk senliginden dolayi çok sevinçli olduklarini belirterek Belediye Baskan Vekili Melek Mizrak Subasi’na tesekkür etti.
Kaynak: İHA