Ali Koç, 23 Nisan'da Depremzede Çocuklar Için Hatay'da

Fenerbahçe Baskani Ali Koç ve yöneticileri ile Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Hatay’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda depremzede çocuklarla bir araya geldi.

Ali Koç, 23 Nisan'da Depremzede Çocuklar Için Hatay'da
6 Subat’ta meydana gelen depremlerin ardindan zor kosullar altinda bölgede yasamini sürdüren depremzede çocuklar için Fenerbahçe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda depremin en çok zarar verdigi illerin basinda gelen Hatay’da özel bir organizasyona ev sahipligi yapti.

Fenerbahçe derneklerinin destegiyle, Hatay’in Dörtyol ilçesinde kurulan Fenerbahçe Sari-lacivert Çadirkenti’nde yasamini sürdürmekte olan ailelere ve çocuklara unutamayacaklari bir bayram yasatti. Ramazan Bayrami ile birlikte kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayraminin coskusunu, sevincini yasamak ve yasatmak isteyen Fenerbahçe, 23 Nisan Hatay Dörtyol Çocuk Senligi’nde yüzlerce çocugunun ve ailelerin yaninda oldu.

Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri çocuklarla bir araya geldi

Bir Fenerbahçe gelenegi olan 23 Nisan senliginde Fenerbahçe Baskan’i Ali Koç ile Yönetim Kurulu Üyeleri Sertaç Komsuoglu, Rusen Çetin, Ilker Dinçay da yer aldi ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami coskusunu Fenerbahçe ile birlikte çocuklarla bir araya geldi. Iskenderun Kaymakami Murat Sefa Demiryürek, Dörtyol Kaymakami Aydin Ergün ile Çadirkent’ten sorumlu vekil kaymakam Volkan Özer de organizasyona katildi.

Ayni zamanda bu özel organizasyona Sari Lacivert, KKTC FBIDER, Adana, Hatay, Iskenderun, Sanliurfa, Gaziantep, Kahramanmaras ve Bitlis dernekleri katilim sagladi.

Senlige katilan çocuklar ve aileler, Fenerbahçe Baskani Ali Koç’a yogun ilgi gösterdi. Her bir çocukla yakindan ilgilenen Ali Koç, fotograf isteklerini de kirmadi.

Çocuklar gönüllerince eglendiler

Sunuculugunu Ercüment Sansal’in yaptigi, oyun alanlari, atölyeler, açik alan etkinlikleri ve sahne sovlarinin yer aldigi 23 Nisan Hatay Dörtyol Çocuk Senligi’ne depremzede çocuklar da yogun ilgi gösterdi. Etkinlik alaninda bulunan basketbol ve futbol gibi çesitli spor aktivite yerleri de gün boyunca çocuklarin ilgiyle katildigi alanlar oldu.

Canli yayin baglantilarinin da yapildigi senlikte, etkinlige katilan afetzede çocuklara Fenerbahçe Kulübü tarafindan hazirlanan hediye paketleri verildi.

Organizasyonda Cumhuriyetin yüzü flamalari ile Fenerbahçe ve Türk bayraklari da dagitildi. 23 Nisan ve Ramazan Bayrami coskusunun bir arada yasandigi bu özel günde çocuklar, 23 Nisan etkinliklerinin kendileri için çok eglenceli ve mutlu geçtigini ifade ettiler.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in de katildigi bu organizasyonun son bölümünde Fenerbahçe Baskani ve yöneticiler ile kafile Çadirkent’te bulunan aileleri ziyaret etti.

23 Nisan Hatay Dörtyol Çocuk Senligi, çocuklarin hep bir agizdan söyledigi Fenerbahçe marslariyla tamamlandi.
Kaynak: İHA