Kazada Hayatini Kaybeden Dede Ile Torunu Topraga Verildi

Karaman’da hafif ticari aracin alt geçide düstügü kazada hayatini kaybeden dede ile torunu son yolculuguna ugurlandi.

Kazada Hayatini Kaybeden Dede Ile Torunu Topraga Verildi
Kaza, dün iftar saatinde Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan köprülü kavsakta yasandi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Altin (66) yönetimindeki 70 ABM 714 plakali hafif ticari araç, seyir halindeyken bir anda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine köprünün demir korkuluklarina çarparak alt geçide düstü. Kazada araç içerisinde sikisan Mehmet Altin olay yerinde, torunu Ilkay Kalayci da (27) kaldirildigi Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesinde hayatini kaybetti. Mehmet Altin’in kizi Melisa Altin ise kazada yarali olarak kurtuldu.

Is insani Mehmet Altin ile torunu Ilkay Kalayci için cuma namazinin ardindan Ahmet Yesevi Camisi’nde cenaze namazi kilindi. Kilinan namazin ardindan dede Mehmet Altin ile torunu Ilkay Kalayci’nin cenazesi, Hamidiye Mahallesi’ndeki Sehir Mezarliginda dualarla yan yana defnedildi.

Namaza, Altin ve Kalayci’nin ailesi ve yakinlari, AK Parti Karaman Milletvekilleri Selman Oguzhan Eser ve Recep Seker, CHP Karaman Milletvekili Ismail Atakan Ünver, Il Emniyet Müdürü Ayhan Tas, siyasi parti temsilcileri, is insanlari ve sanayiciler ile çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA