Cumhurbaskani Erdogan, Mehmetçigin Bayramini Kutladi

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Milli Savunma Bakani Hulusi Akar ile telefon görüsmesi sirasinda hitap ettigi, sinir hatti ve sinir ötesinde görev yapan Mehmetçigin Ramazan Bayrami’ni kutladi.

Cumhurbaskani Erdogan, Mehmetçigin Bayramini Kutladi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, Milli Savunma Bakani Hulusi Akar ile telefon görüsmesi sirasinda hitap ettigi, sinir hatti ve sinir ötesinde görev yapan Mehmetçigin Ramazan Bayrami’ni kutlayarak, “Gerek sinir boylarinda, ötesinde gerekse içeride verdiginiz mücadeleleri sürekli hayirla yad ediyor, basarilarinizin devamini diliyoruz” dedi.

Akar, beraberinde Genelkurmay Baskani Orgeneral Yasar Güler, Kara Kuvvetleri Komutani Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutani Oramiral Ercüment Tatlioglu ve Hava Kuvvetleri Komutani Orgeneral Atilla Gülan ile 8’inci Komando Tugay Komutanliginda Mehmetçik ile bir araya geldi.

Bayram sabahinda komandolarla karavanadan kahvalti yapan Akar, daha sonra beraberindeki TSK komuta kademesi ile toplanti yapti. Irak ve Suriye’nin kuzeyindekilerle, sinir hattinda görevli birliklerin komutanlarinin da katildigi video telekonferans toplantisinda, Cumhurbaskani Erdogan da telefondan personele hitap etti.

Ramazan Bayrami’ni tebrik ederek sözlerine baslayan Cumhurbaskani Erdogan, “Gerek sinir boylarinda, ötesinde gerekse içeride verdiginiz mücadeleleri sürekli hayirla yad ediyor, basarilarinizin devamini diliyoruz. Basarilarinizin devamini diliyoruz. Sehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralilarimiza, gazilerimize sifalar diliyorum. Nice bayramlar ve insallah basarilarla dolu bir gelecek temennisiyle dua ediyorum. Sizleri de saygi, sevgiyle selamliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA