Yozgat'ta Çarsi Ve Pazarda Bayram Yogunlugu Yasaniyor

Yozgat’ta Ramazan Bayrami dolayisiyla çarsi ve pazarda alisveris yogunlugu yasaniyor.

Yozgat'ta Çarsi Ve Pazarda Bayram Yogunlugu Yasaniyor
Yozgat’ta Ramazan Bayrami arifesinde vatandaslar, bayram alisverisi için çarsi ve pazarlara akin etti. Özellikle bayram alisverisini son güne birakan aileler, çocuklari için ayakkabi ve giyim alisverisinde bulunurken bayram için de tatli, çikolata ve kolonya alisverisini de gerçeklestiriyor. Esnafin ise bayram dolayisiyla olusan hareketlilikten memnun oldugu gözlendi.

Bayramin birinci günü firinlarin kapali olmasi nedeniyle ekmek almak isteyen vatandaslar da firinlarin önünde uzun kuyruk olusturdu.

Vatandaslardan Talip Karslioglu, bayram alisverisi yaptigini söyleyerek, “Yarin bayram, arife günü tüm vatandaslarimizla alisverisimizi yaptik. Bayram arifesini yasamak ayri bir duygu, bu duygu ve düsüncelerle vatandaslarimizin Ramazan Bayramini kutluyorum. Tüm Islam alemine hayirlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Esnaf Esref Özcan Açikgöz ise, “Arife günü vatandaslarimizin yogun ilgisi var. Biz de fiyatlari düsürdük malum 3 gün tatil var. Ramazan ayi bereketli geçti, alis veris devam ediyor. Tüm Müslüman alemine hayirli bayramlar diliyorum.” seklinde konustu.

Kaynak: İHA