TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu Ramazan Bayrami Mesaji Yayimladi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani Rifat Hisarciklioglu, Ramazan Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

Hisarciklioglu yayinladigi mesajda, bayramlarin dayanisma, birlik ve beraberlik günleri olduguna isaret ederken “Geçtigimiz aylarda yasadigimiz ve hepimizi derinden sarsan depremin acisini yüregimizde hissetmeye devam ediyoruz. Bu zor günlerde göstermis oldugumuz dayanisma; millet olabilmenin, bir ve beraber olabilmenin en temel göstergesi idi. Umuyorum ki, bu dayanisma ruhunu büyüterek, güzel yarinlari, çok çalisarak el ele vererek yine hep birlikte yakalayacagiz” dedi.

Hisarciklioglu Ramazan Bayrami dolayisiyla yayimladigi mesajda su cümlelere yer verdi:

“Mübarek Ramazan ayinin ardindan bir Bayram’a daha kavustuk. Yasadigimiz deprem acilari, hala kalbimizde en agir haliyle duruyor. Ancak biliyoruz ki, bu tür felaketleri bir ve beraber oldugumuzda, kenetlendigimizde asabiliriz. Insanlarin birlik ve beraberlik baglarinin güçlenmesi için en güzel vesile olan bu günlerde, paylasmanin, birbirimize sevgi ile sarilmanin, empati yapabilmenin önemini daha da güçlü sekilde hatirlamaliyiz. Bu vesileyle Türk is dünyasi adina, depremde kaybettigimiz canlara bir kez daha Allah’tan rahmet ve yakinlarina sabir dilerken, Ramazan Bayraminin, milletimizin, Islam âleminin ve insanligin daha güzel günlere kavusmasina vesile olmasini temenni ediyorum.”
Kaynak: İHA