Nazilli Uzlastirma Bürosu'ndan Hatay'a Yardim Eli

Merkez üssü Kahramanmaras’in Pazarcik ve Elbistan ilçeleri olan ve 11 ilde büyük yikima yol açan 7,7 ve 7,6 büyüklügündeki depremler sonrasinda bölgeye daha önce iki yardim araci gönderen Nazilli Adliyesi yardimlarina devam ediyor.

Nazilli Uzlastirma Bürosu'ndan Hatay'a Yardim Eli


Daha önce 2 adet konteyner, temel gida ürünleri, giyecek, battaniye, su, çocuk bezi ve bebek mamasi gibi acil ihtiyaçlarin giderilmesi için yardimda bulunan Nazilli Adliyesi, bu kez de Nazilli Cumhuriyet Bassavciligi Uzlastirma Bürosu’nun teyit edilmis ihtiyaç listelerinden yola çikarak bir yardim kampanyasi baslatti. Kampanya çerçevesinde Nazilli Adliyesi personeller, uzlastirmacilar ve uzlasma dosya gelirleri ile toplanan ramazan gida paketleri, hijyen malzemeleri, su, çocuk bezleri, çocuklara bayram sekerleri tira yüklenerek depremlerde büyük yikimin yasandigi Hatay’a gönderildi.

Depremzedelerin yaralarini sarmak için topyekün bir çalisma yürüten Nazilli Adliyesi yardimlarin gelmesiyle tir ve kamyonlar yüklenerek deprem bölgesine ulastirilmaya devam edecegini belirten Nazilli Cumhuriyet Bassavcisi Murat Dilsiz, “Nazilli Adliyesi ailesinin milleti adina attigi bir adimi daha sizinle paylasmaktan buruk da olsa onur duyarim” dedi.

Kaynak: İHA