Kadin Kiyafetleri Satan Magazalarda Alisveris Yogunlugu Daha Fazla

Ramazan Bayrami öncesi Eskisehir’de kadin elbiseleri satan magazalarda olusan alisveris yogunlugu dikkat çekti.

Kadin Kiyafetleri Satan Magazalarda Alisveris Yogunlugu Daha Fazla
Tüm Türkiye’de oldugu gibi Eskisehir’de de Ramazan Bayrami alisveris yogunlugu olustu. Köprübasi Caddesi’nde vatandaslar esnaflardan kiyafet alisverisi yaparken en çok yogunlugun yasandigi noktalarinda birisi de kadin giyim magazalari oldu. Bayramlik kiyafet alisverisi için çarsiya akin eden kadinlar magazalarin önünde ve içinde fiyati 50 ila 250 lira arasinda degisen birden fazla çesit kiyafetlerin uygun bedenlerini seçikten sonra satin aldilar.

“Insallah islerimiz böyle devam eder"

Kadin müsterilerin oldukça ilgi göstererek alisveris yaptigi giyim magazasinda çalisan Emrah Özuzma, geçtigimiz günlerde yagan yagmurdan dolayi islerin biraz duruldugunu ancak 3-4 gündür islerin verimli geçtigini söyledi.

Ayrica Özuzma, “Su anda islerden çok memnunuz. Insallah islerimiz böyle devam eder. Fiyatlar biraz pahali olsa da çok sükür is yapiyoruz. 50 liraya da elbisemiz var, 250 liraya da. Bizde kar marjlari düsük ama mallarimiz hizli satiliyor. Kadinlar sokaktan gelip geçerken fiyatlara göre ürünler alip gidiyorlar. Bayramda giymek için alanlar da var. Her bütçeye göre elbiselerimiz var. Geçtigimiz hafta sonu verimli geçti” dedi.

Kaynak: İHA