Güngör, Cumhurbaskani Erdogan'i Bagrina Basan Denizlilere Tesekkür Etti

AK Parti Denizli Il Baskani Yücel Güngör, 14 Mayis seçimleri öncesi kente gelen Cumhurbaskani Recep Tayip Erdogan’i bagrina basan hemsehrilerine tesekkür etti.

Güngör, Cumhurbaskani Erdogan'i Bagrina Basan Denizlilere Tesekkür Etti


AK Parti Denizli Il Baskani Yücel Güngör, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Denizli mitingi ile ilgili hemsehrilerine tesekkür mesaji yayimladi. Cumhurbaskani Erdogan’in, 29 Ekim Bulvari Özay Gönlüm Meydani’nda katildigi mitinge akin eden on binlerce hemsehrisine tesekkür ederek, bu mutlulugu ve gururu hep beraber yasadiklarini söyledi.

Bugüne kadar onlarca kez Denizli’yi ziyaret eden Cumhurbaskani Erdogan’in her gelisinin kente ayri bir güzellik ve yatirim getirdigini vurgulayan Baskan Yücel Güngör, kendilerini yalniz birakmayan ve Cumhurbaskani Erdogan’i bagrina basan tüm hemsehrilerine gönülden tesekkür etti.

"Coskuyla ve büyük bir mutlulukla agirladik"

Cumhurbaskani Erdogan’in Denizli’ye kisa bir süre içerisinde tekrar tesrif etmesinin kendilerini onurlandirdigini anlatan Baskan Yücel Güngör, sunlari kaydetti: “29 Ekim Bulvari Özay Gönlüm Meydanimiz yine tarihi günlerden birine sahitlik etti. Denizli’miz yine birlik ve beraberligini sergileyerek burada tek vücut oldu. On binlerce vatandasimizla beraber Liderimiz, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’i agirlamanin onurunu yasadik. Bundan önce oldugu gibi Cumhurbaskanimiz önderliginde sehrimize, ülkemize, milletimize hizmet etmeye, devam edecegiz. Sayin Cumhurbaskanimizi coskuyla ve büyük bir mutlulukla agirladik. Denizli’ye her gelisi bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Onun çalisma temposuna, hizmet askina yakisir sekilde çalisiyoruz. Ramazan ayinda olmamiza ragmen meydani dolduran kardeslerimizden Allah razi olsun. Tüm hemserilerime cani gönülden tesekkür ediyorum"
Kaynak: İHA