Baskan Palancioglu Açiklamasi 'Bu Bayramda Insanlari Biraz Daha Kucaklayarak Yaklasalim'

Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu, Ramazan Bayrami dolayisiyla bir açiklama yaparak tüm Islam âleminin bayramini tebrik etti.

Baskan Palancioglu Açiklamasi 'Bu Bayramda Insanlari Biraz Daha Kucaklayarak Yaklasalim'
Hosgörü, birlik ve beraberlik duygularinin öne çiktigi mübarek Ramazan Bayrami’ni daha hep birlikte kutlamanin mutlulugunu yasadiklarini ifade eden Baskan Palancioglu sunlari söyledi:

“Yardimlasma ve dayanismanin arttigi bir Ramazan ayini daha geride birakarak, Bayrama ulasmanin mutlulugunu yasiyoruz. Rabbim daha nice Ramazan Bayramlarina hepimizi saglik ve huzur içerisinde eristirsin. Tabii bu Ramazan depremin gölgesinde biraz buruk geçiyor. Birçok vefat eden kardesimiz oldu. Öncelikle tüm depremde hayatini kaybeden kardeslerimize Cenab-i Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânlari cennet olsun. Tüm yaralilara acil sifalar diliyorum. Allah bir daha bize böyle aci keder, afet göstermesin. Tabi bayramlar özellikle çocuklarimizin sevindirildigi, küslerin baristigi, gönül kirginliklarinin ortadan kalktigi güzel günler. Dolayisiyla bu bayram biraz daha insanlari kucaklayarak yaklasalim, onlarla iletisimimizi artiralim. Kardesligin, barisin ve huzurun egemen oldugu Bayramlar yasanan zor günleri bir nebze de olsa unutturmakta ve yasama sevincimizi arttirmaktadir. Daha çok birbirimize bagladigimiz, sarildigimiz, samimi oldugumuz, gönül köprülerinin kuruldugu bir bayram olmasi dilegiyle. Tüm hemserilerimin ve Islam âleminin bayramini tebrik ediyorum.”
Kaynak: İHA