Baskan Çetin Açiklamasi 'Zorluklar Birlik Ve Beraberlikle Dayanisma Ile Asilir'

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, zorluklarin birlik ve beraberlikle, dayanisma içerisinde asilacagini belirterek, dayanisma duygusunun en üst düzeye çiktigi günlerin de bayramlar oldugunu söyledi.

Baskan Çetin Açiklamasi 'Zorluklar Birlik Ve Beraberlikle Dayanisma Ile Asilir'
Ramazan Bayrami dolayisiyla mesaj yayinlayan Baskan Soner Çetin, ülkenin son yillarda sikintili dönemlerden geçtigini önce dünyayi olumsuz etkileyen pandeminin sikintilari büyüttügünü bu yil da Adana’yi da etkileyen deprem felaketinin hepimizi çok üzdügünü belirtti.

Baskan Çetin “Zorluklar birlik ve beraberlikle dayanisma ile asilir. Depremin yaralarini da birlik beraberlik ve dayanisma ile saracagiz. Milletçe kutsal bir bayrami daha idrak etmekteyiz. Bayramlar kirginliklarin unutuldugu sevgi saygi ve hosgörü duygularinin daha fazla hissedildigi günlerdir. Türkiye hem ekonomik hem de siyasi açidan zor günler geçiriyor. Dilerim Ramazan Bayrami herkesin birbirini kucakladigi, kimsenin kimseyi düsüncesinden, etnik kökeninden ve inancindan dolayi ötekilestirmedigi günlere vesile olur” dedi.

Bayramlarda hosgörü ikliminin kendini gösterdigini kaydeden Çetin, “Mübarek Ramazan Bayrami ülkemizde sevgi ve saygi ortaminin dalga dalga yayildigi günlerin baslangici olsun. Toplumun her kesiminden insanlar birbirine güler yüzle yaklassin, sikintilari ve gerginlikleri üzerinden atsin. Inaniyorum ki ülkemiz birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri atlatacak ve gelecek bayramlar daha huzurlu bir sekilde kutlanacaktir. Bu duygularla tüm Islam Aleminin ve Türk Milletinin Ramazan Bayrami’ni kutluyor, mutlu, huzurlu, baris duygulari içinde bir bayram diliyorum”ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA