Sinop Güç Birligi Dernegi, Ramazan'da Bin 250 Aileye Ulasti

Sinop’ta 2013 yilinda yardimsever vatandaslar tarafindan kurulan, heyeti valilik tarafindan belirlenen Güç Birligi Dernegi, Ramazan ayinda bin 250’ye yakin ihtiyaç sahibine yardim kolileri ulastirdi.

Sinop Güç Birligi Dernegi, Ramazan'da Bin 250 Aileye Ulasti
Sinop’ta birçok farkli meslekten insanlarin ihtiyaç sahiplerine yardim etmek amaciyla bir araya geldigi Güç Birligi Dernegi, bu yil Ramazan ayi boyunca yaklasik bin 250 kisiye yardimini ulastirdi. Yardim çalismalarinin tamamen bagimsiz ve titizlikle yürüttüklerini belirten Dernek Baskani Erdogan Altay, “Isçi, emekli, doktor birçok kesimden insanlarin kurdugu bagimsiz, sadece destegini Sinop halkindan ve Türkiye’den alan tüm gönüllüler tarafindan yürüyen bir hareket bizimki. Ramazan ayinda Sinop’ta 750 tane yerli, 300’e yakin depremzede aileye ve 180 tane de mülteciye yardim yaptik. Su anda da son 30 basvurumuz için gelecek yardimlari dagitarak mübarek Ramazan ayini tamamlamis olacagiz. Toplamda bin 250’nin üzerinde bir rakama ulasiyoruz” diye konustu.

Valilik koordinesinde diger yardim kuruluslariyla da iletisimde olduklarini belirten Altay, farkli derneklerden ve yakin zamanda yardim almamis olan vatandaslari seçtiklerini kaydetti.

Kaynak: İHA