Deprem Is Yerini Yikti, Yilmadi Minibüs Alip Isine Devam Etti
Kahramanmaras’ta meydana gelen depremler sonrasi is yeri yikilan berber, depremden sonra aldigi ikinci el minibüsünü is yeri yaparak çalismaya basladi.

Simdi müsterilerini minibüs dükkaninda agirlayan Haci Hasan Poyraz, “Is yerimiz depremde tamamen yikildi bazi bazi malzemeleri kurtarabildik bazilarini da kendimiz aldik. Depremden sonra bu minibüsü ikinci el olarak aldik ve içini berber dükkani gibi olusturup konumlandirdik. Müsterilerin de tepkisi güzel, ‘en azindan sehri terk etmemisler’ diyenler var. Hayat devam ediyor” dedi.
Berber arkadasinin zor zamaninda yaninda oldugunu ifade eden müsteri Ahmet Çiftçi ise “Berber benim çocukluk arkadasim zaten dükkani yikildi yapacak bir sey yok yaninda durmak zorundayiz. Benim için fark etmiyor dükkan ya da minibüs. Geliyoruz kendisine destek olma adina” ifadelerine kullandi.
