Kadiköy'de Hakim Esini Biçaklayip Kizgin Yag Ile Yakan Kadin Intihar Etti

Kadiköy’de tartistigi hakim esini biçaklayip ardindan üzerine kizgin yag dökerek yakan kadin, 3. kattan asagiya atladi. Üzerine kizgin yag dökülen hakim olay yerinde, esi ise kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti.

Kadiköy'de Hakim Esini Biçaklayip Kizgin Yag Ile Yakan Kadin Intihar Etti
Olay, dün saat 10.00 siralarinda Kadiköy’de 7 katli bir binanin 3. katinda meydana geldi. Iddiaya göre, Anadolu Adliyesi’nde görevli Hakim Necmi Arslan (54) ve esi Hande Arslan (43) arasinda iki çocuklari kreste oldugu sirada evde kavga çikti. Esini biçaklayan Hande Arslan, daha sonra esinin üzerine kizgin yag dökerek yakti. Esini öldüren Hande Aslan, ardindan kendini 3. kattaki evlerinin balkonundan asagi atti. Kadinin düstügünü görenlerin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri yarali halde yerde yatan Hande Arslan’i Göztepe Sehir Hastanesi’ne götürdü. Iddiaya göre bina görevlisi Murat Tasçioglu, Hakim Necmi Arslan’a esinin hastaneye kaldirildigini belirten bir mesaj atmasina ragmen yanit alamadi. Bunun üzerine çilingir yardimiyla eve giren polis ekipleri, Necmi Arslan’i biçaklanmis halde yerde yatarken buldu. Necmi Arslan’in vücudunda kizgin yag nedeniyle olusan yaniklar ve darp izleri oldugu ögrenildi. Saglik ekipleri Necmi Arslan’in hayatini kaybettigini belirledi. Hande Arslan da kaldirildigi hastanede tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalismalarini tamamlamasi sonrasinda Necmi Arslan’in cenazesi Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Olayla ilgili konusan esnaf Tahsin Sümer, “Dün öglen saatlerine dogru bir kadin kocasini kesmis. Daha sonra intihar etmis. Kocasinin Çaglayan’da hakim oldugu söyleniyor, 2 tane çocuklari var. Kadin üçüncü kattan asagi atlayarak intihar etti. Polis ve saglik ekipleri buradaydi, gerekli müdahalelerin yapildigini düsünüyorum. Biz de üzgünüz, bir travma yasadik” dedi.

Apartman görevlisi Murat Tasçioglu ise, “Ben içerideydim, beni komsularim çagirdi. Kapida bir olay oldugunu söylediler. Kadin bayilmis taniyor musun diye sordular. Ben de baktim 8 numarada oturan komsumuz oldugunu gördüm. Cam silerken düstü diye düsündük. Ambulans çagirdik ve hastaneye götürdük. Esine ulasamayinca agabeyine ulastik ve olayi anlattik. Çilingirci çagirip baktik. Yag döküp, bogazini kesmis” seklinde konustu.

Kaynak: İHA