Izmir'de Okullarin Çevresinde Denetimler Sürüyor

Izmir polisi Karabaglar ilçesinde bulunan okullarin çevresinde denetimlerine hiz kesmeden devam ediyor. Yapilan uygulamalarda okul çevresindeki is yerleri denetlenirken, çocuklarin egitim ve ögretimlerinin güvenli bir ortamda sürdürülmesi için çalismalarin sürdügü kaydedildi.

Karabaglar Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, ilçede bulunan okul ve çevrelerinde güvenli bir ortamin saglanmasi, çocuklarin egitim ve ögretimlerinin güvenli bir ortamda sürdürülmesi için çalismalari sürdürüyor. Okul çevrelerinde 15 ekip ile 3 bölgede yapilan uygulamalarda, 15 internet kafe, 30 kahvehane ve 44 park, bahçe, tekel bayi ve metruk bina kontrol edildi. Kontrollerde 4 farkli is yerine idari islem uygulanirken 2 aranan sahis yakalandi ve yasi küçük 2 kayip sahsa ulasildi.

Karabaglar Ilçe Emniyet Müdürü Cemal Cihan, okul çevresindeki uygulamalara büyük önem verirken, çocuk ve gençlerin suça sürüklenmesi ve suç magduru olmalarinin engellenmesi, egitim ve ögretimin güvenli bir ortamda sürdürülmesi adina denetimlerin devam edecegi kaydedildi.
Kaynak: İHA