Manisali 3 Kuzen Depremzedeler Için Karavan Üretiyor

Tüm Türkiye’nin tek yürek oldugu deprem facialarinin ardindan, Manisa’nin Ahmetli ilçesinde ikamet eden 3 kuzen, bölgedeki depremzedelere destek olabilmek amaciyla kendi imkânlariyla hizla karavan üretimine basladi. Bölgedeki karavan ihtiyaci üzerine karavan üretimi arttirilirken, Manisa Büyüksehir Belediyesi de karavanlarin montaji için alaninda uzman personelin destegini sagladi.

Manisali 3 Kuzen Depremzedeler Için Karavan Üretiyor
Büyük deprem felaketleri sonrasi tüm Türkiye adeta tek yürek oldu. Manisa’nin Ahmetli ilçesinde ikamet eden ve insaat- enerji sektörü üzerine çalisan kuzenler Ugur, Onur ve Yasin Ünsal da bölgedeki depremzedelere yardim edebilmek amaciyla hizla harekete geçti. Depremzedelerin barinmasi için, kendi imkânlariyla ilk etapta 11 karavan üreten Ahmetlili kuzenler, AFAD’in destegiyle 11 karavani bölgeye ulastirdi. Bölgedeki karavan ihtiyaci üzerine çalismalarina devam eden çalisan Ugur, Onur ve Yasin Ünsal, Manisa Büyüksehir Belediyesi, Ahmetli Belediyesi ve is insanlarinin destegiyle karavan üretimine devam etti. Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Metin Memis de Ahmetli’de devam eden karavan üretimini takip ederek, ekiplere kolayliklar diledi. Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Nilhan Kilinç da, Memis’e incelemeleri sirasinda eslik etti.

Tesekkür etti

Karavanlari kisa süre içerisinde bölgedeki depremzedelere teslim etmek istediklerini belirten Onur Ünsal, “Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Özellikle Manisa Büyüksehir Belediyesi ve Ahmetli Belediyesinin, yer ve personel anlaminda verdikleri destek için tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA