Giresun En Uzun Plajiyla Karadeniz'de Ilk Sirada Yer Alacak

Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu, geçtigimiz deniz sezonunda vatandaslarin kullanimina açilan Plajlar Bölgesi 1. etabinda ve yapim çalismalarinin hizla devam ettigi 2. etap projesinde incelemelerde bulundu.

Giresun En Uzun Plajiyla Karadeniz'de Ilk Sirada Yer Alacak
Inceleme sirasinda yetkililerden detayli bilgi alarak, çevre düzenleme çalismalarinin bir an önce tamamlanmasi için talimat veren Baskan Senlikoglu, önümüzdeki deniz sezonuna kadar tesislerin tam anlamiyla hazir olmasini istedi. Baskan Senlikoglu, Karadeniz’in en modern plajini hizmete sunduklarini belirterek “Plajlar bölgemizde hemsehrilerimizin can güvenligini saglamak birinci önceligimiz. Buradaki zabita noktamizda görevli arkadaslarimiz bulunuyor. Ayni zamanda görevli personelimiz güvenlik kameralari araciligiyla 7/24 plajlar alanini takip ediyor. Önümüzdeki deniz sezonuna kadar da önemli ve yeni çalismalar yapacagiz. Ayrica bu deniz sezonunda isletmeci arkadaslarimiz da bu bölgeyi daha da aktif hale getirecek’’ dedi.



“Karadeniz’in en uzun plaji Giresun’da olacak”

Kültür ve Turizm Bakanligi ve Giresun Belediyesi is birliginde 2. Etap projesinin de basladigini kaydeden Baskan Senlikoglu, “Giresunumuza yakisir bir proje olacak. bir kilometrelik plaj düzenlemesiyle sehrimizin estetigine uygun, içerisinde, bisiklet ve yürüyüs yollari, karavan park, plaj isletmeleri, çocuk oyun alanlari, çocuk kum havuzlari, sezlong alanlari, plaj alani, plaj spor alanlari ve peyzaj alanlari yer alacak. Vatandaslarimizin keyifle vakit geçirebilecekleri yeni plajlar bölgesi sehrimizin nitelikli sosyal alanlarinda biri olacak. Insallah burayi da önümüzdeki deniz sezonuna yetistirmeyi hedefliyoruz. 1. Etabini tamamladigimiz Plajlar Bölgesinin 2. Etabinin da tamamlanmasinin ardindan 2 kilometre uzunlugundaki Karadeniz’in en büyük modern plajini Giresun’umuza kazandirmis olacagiz. Havalar isiniyor, mevsim bahar. Plajlar bölgemiz düzenlendigimiz yürüyüs yollariyla, yesil alanlariyla, kumsaliyla, çocuk oyun gruplariyla, oturma alanlari ve yakin zamanda faaliyete geçecek isletmeleriyle sizleri bekliyor” diye konustu.

Kaynak: İHA