Sultangazi'de Polisten Kaçarken Taksiye Çarpti Açiklamasi 1 Çocuk Yaralandi

Istanbul Sultangazi’de polisin "dur" ihtarina uymayarak kaçan süpheli, ticari taksiye çarparak ortaligi birbirine katti. Takside bulunan çocuk yaralanirken, bir süre daha kaçan süpheli sürücü yakalandi.

Olay, dün aksam saat 17.00 siralarinda Esentepe Mahallesi Yunusemre Bulvari üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre devriye görevi yapan polis ekipleri süphelendikleri bir otomobili uyarip "dur" ihtarinda bulundu. Süpheli ise durmak yerine kaçmaya basladi.

Bunun üzerine polis ekibi ve süpheli arasinda kovalamaca basladi.

Yunusemre Bulvari Esentepe mahallesi yol ayrimina gelindiginde aniden dönüs yapmaya çalisan süpheli, seyir halindeki ticari taksiye çarpti. Direksiyon hakimiyetini kaybeden taksi sürücüsü ise park halindeki baska bir otomobile çarpti. Olayda ticari takside arka koltukta oturan bir çocuk hafif sekilde yaralandi. Haber verilmesi üzerine olay saglik ve itfaiye ekipleri sevk edilirken ilk müdahalesi olay yerinde yapilan çocuk, ambulans ile hastaneye kaldirildi. Bir süre daha kaçan süphelinin polis ekipleri tarafindan yakalandigi, yarali çocugun saglik durumunun ise iyi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA