Nazilli Adliyesi'nden Deprem Bölgesine 15 Zabit Katibi Gönderildi

Nazilli Adliyesi’nden deprem bölgesine görevlendirilen 15 zabit katibi adliye personeli tarafindan dualarla ugurlandi. Adliye personelleri 2 araçla bölgeye dogru yola çikti.

Nazilli Adliyesi'nden Deprem Bölgesine 15 Zabit Katibi Gönderildi
Kahramanmaras merkezli depremlerde yasanan olayin ardindan bölgedeki yaralari sarmak için çalismalar bütün hiziyla devam ediyor. Bu arada yikilan binalarin enkaz kaldirma çalismalari savciligin gözetiminde yapiliyor. Bu çalismalarda görev almak için Adalet Bakanligi tarafindan Nazilli Adliyesi’nden de 15 kisilik zabit katibi Kahramanmaras merkez ve Pazarcik ilçelerine görevlendirildi. Görevlendirilen katipler Nazilli Adliyesi önünden ugurlandi.

Adli süreçlerin tamaminda ekibin görev alacagini ifade eden Nazilli Cumhuriyet Bassavcisi Murat Dilsiz, “Adalet Bakanligimiz tarafindan deprem bölgesine görevlendirilen 15 zabit katibi arkadasimizi bu saat itibariyla ugurladik. Giden arkadaslarimiz deprem bölgesindeki Kahramanmaras ve Pazarcik ilçesinde görev alacaklar. Oradaki enkaz çalismalarindan adli süreçlerin tamaminda yardimci olacaklar. Bizde adliyemiz olarak hep birlikte ugurladik. Insallah kazasiz belasiz giderler. Giden arkadaslarimizin görev süreleri 9 gün olarak belirlendi” dedi.

Mesai arkadaslariyla vedalasan zabit katipleri 2 minübüs ile dualarla yola çikti.
Kaynak: İHA