Kahramanmaras'ta Hasar Gören Yollar Onariliyor

Kahramanmaras’ta depremde hasar gören arterlerde bakim ve onarim çalismalarini sürerken yollarda deforme olan kisimlar yenilenerek ulasimda meydana gelebilecek olumsuzluklarin önüne geçilmesi hedefleniyor.

Kahramanmaras'ta Hasar Gören Yollar Onariliyor
Kahramanmaras Büyüksehir Belediyesi, depremin yol açtigi yaralari sarmak ve sehri tekrardan ayaga kaldirmak için çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Ekipler, depremde deforme olan ve ulasim konforunu olumsuz etkileyen arterlerde bakim ve onarim çalismalari devam ediyor. Fen Isleri Dairesi Baskanligi koordinesindeki ekipler, sehir merkezinde ana cadde, sokak, bulvar ve kavsaklarda gerçeklestirdigi çalismalarla arterlerde deforme olan kisimlari yenileyerek ulasimda meydana gelebilecek olumsuzluklarin önüne geçmeyi hedefliyor.

Fen Isleri Dairesi Baskanligi’ndan çalismalara iliskin yapilan açiklamada, “6 Subat’ta meydana gelen depremlerde arterler de hasar aldi. Yollarda meydana gelen deformasyonlari onararak ulasimda meydana gelebilecek aksamalarin önüne geçmeyi hedefliyoruz. Ekiplerimiz ana arter, cadde, bulvar ve sokaklarda bakim ve onarim çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Çalismalarimizi kisa süre içerisinde tamamlayarak sorumluluk sahamizdaki arterlerin konfor ve güvenligini tekrardan üst seviyeye çikarmayi ve ulasimda meydana gelebilecek aksamalarin önüne geçmeyi hedefliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA