Kahramankazan'da Kariyer Günlerine Kaldigi Yerden Devam Ediliyor

Ankara Kahramankazan Belediyesi Baskani Serhat Oguz, liseli gençlerle bir araya geldigi “Kariyer Günleri ”ne kaldigi yerden devam ediyor.

Kahramankazan'da Kariyer Günlerine Kaldigi Yerden Devam Ediliyor
Kahramankazan Belediyesi Baskani Serhat Oguz, “Ögretmen Baskan Gençlerle Bulusuyor” etkinligi çerçevesinde Akinci Anadolu Lisesi ögrencileriyle bir araya geldi. Okulun konferans salonunda gerçeklestirilen etkinlige ögrenciler yogun ilgi gösterirken gelecege dair izlenecek yollarda konusuldu. Ayrica Baskan Oguz yasanilan büyük afetin ardindan ilçede yaptiklari yardim çalismalari ve projelerden de bahsetti. Program daha sonra soru cevap seklinde devam etti.

Belediye Baskani Serhat Oguz programda yaptigi konusmada liseli gençlerden kendilerine hedefler belirlemelerini ve bu hedeflere yürümelerini istedi. Gençlere ve gençlige önem verdigini ifade eden Baskan Oguz, “Hiçbir basari kendiliginden gelmez. Bir toplum gençleriyle var olur gençleriyle yenilenir. Siz bu topragin çocugusunuz sorumluluklariniz yalnizca ailenize karsi degil vataniniza karsi da sorumluluklariniz var” diye konustu.

Kaynak: İHA