AK Parti Milletvekili Gökcan Açiklamasi Mugla'da 45 Bin Depremzede Misafir Ediyoruz

Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan konutlari yikilan veya hasar gören depremzedelerden yaklasik 45 bin kisi Mugla’da misafir edildigi açiklandi.

AK Parti Milletvekili Gökcan Açiklamasi Mugla'da 45 Bin Depremzede Misafir Ediyoruz
AK Parti Mugla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Mugla’nin 13 ilçesinde kamu kurumlari, STK’lar ve vatandaslar tarafindan misafir edilen depremzedeler için toplanan yardimlari ile depremzede vatandaslari ziyaret ediyor. Milletvekili Gökcan, Milas ve Bodrum’da misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti.

Milletvekili Gökcan ziyaretlerde yaptigi konusmada, “Milas’ta 5 bin depremzede kardesimizi misafir ediyoruz. Bodrum’da da yaklasik 10 bin depremzede vatandasimizi agirliyoruz. KYK yurdunda misafir edilen depremzede kardeslerimize 3 ögün sicak yemek veriliyor. Depremzede çocuklarimiz için kres açildi ve depremzede kardeslerimize saglik hizmetleri veriliyor. Misafirperverlikleri için Milasli ve Bodrumlu hemserilerimize ve teskilat mensuplarimiza tesekkür ediyoruz. Devletimiz yaralari saracak güç ve kudrete sahiptir. Depremzede kardeslerimiz asla yalniz degildir. Es zamanli olarak da deprem bölgesini yeniden ayaga kaldirmak için çalismalara basladik. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in da ifade ettigi gibi; hiçbir kardesimizi asla yalniz birakmayacagiz. Sehirlerimizin tamamini ihya ve insa ediyoruz. Güvenli zeminlerde, tarihi ve kültürel dokusu ile sehirlerimizi yeniden kuruyoruz. Bir yil içerisinde de depremzede kardeslerimizi yeni ve güvenli evlerine kavusturacagiz” dedi.

Kaynak: İHA