Osmaniye'de Bakima Ihtiyaç Duyanlara Özel Hizmet

Osmaniye Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayisiyla ‘Evimde Mutluyum’ sloganiyla yasli, engelli ve yataga bagli vatandaslar için evde kisisel bakim ve banyo hizmetine ara vermeden devam edildigi bildirildi.

Osmaniye'de Bakima Ihtiyaç Duyanlara Özel  Hizmet
Belediyeden yapilan açiklamada:" Evde kisisel bakim ve banyo hizmetlerinden yas, cinsiyet farki gözetmeksizin evden çikamayacak durumda olan kendi imkânlari ile kisisel bakim ve banyo ihtiyaçlarini karsilayamayan ve yakinlarinin destegiyle yasamlarini sürdüren hasta, yasli ve engelli tüm vatandaslar bu hizmetten faydalaniyor. Belediye, saglik taramasi, ozonlu su ile hastanin yataginda özel bir havuzda banyo hizmeti, saç-sakal tirasi, tirnak kesimi ve pansuman yapilmasi gibi hizmetleri vatandaslara sunuyor" denildi.

Her sartta tüm hemserilerimizin yanindayiz, hiçbir zaman da yalniz birakmayacagiz diyen Belediye Baskani Kadir Kara, “Bakima ihtiyaç duyan vatandaslarimiz için önceki yillarda baslattigimiz evde bakim hizmetlerimize yasadigimiz yikici deprem sonrasinda hiz kazandirdik. Bugünlerimizin mimari büyüklerimizin her ihtiyaçlarini karsilamak ve yanlarinda olmak bizlerin asli görevidir. Kültür ve Sosyal Isleri Müdürlügümüz bünyesinde kurdugumuz ekiplerimiz, bakima ihtiyaç duyan vatandaslarimizi evlerinde ziyaret ediyor, banyosunu, kisisel bakimlarini periyodik olarak yapiyorlar. Dualarini her an üzerimizde hissettigimiz büyüklerimizin daima yanindayiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA