Izmit Belediyesi'nden Personele Promosyon Müjdesi

Izmit Belediyesi yaptigi görüsmeler neticesinde mevcut maas bankasi ile tekrardan anlasarak promosyon revize anlasmasina imza atti. 16 bin 460 TL’lik anlasmada önceki promosyon rakami düsünce tüm personellerin eline 11 bin TL geçecegi belirtildi.

Izmit Belediyesi'nden Personele Promosyon Müjdesi
Izmit Belediyesi banka promosyon revize anlasmasini mevcut maas bankasi ile imzaladi. Nisan ayinda yatacak maastan birkaç gün sonra 11 bin TL personelin hesabina yatirilacak. Imza törenine Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet’in yani sira bankanin Kocaeli Ticari Sube Müdürü Yücel Kurtkan, Uzman Portföy Yönetmeni Gökçenur Kesici, DISK Bölge Temsilcisi Vedat Küçük, Tüm Bel-Sen Kocaeli Sube Baskani Erdal Karakus ve Izmit Belediyesi Baskan Yardimcisi Seyhan Özcan katildi.



“Herkesin eline 11 bin TL geçecek”

Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet konusmasinda, “Banka yetkilileriyle göreve geldigimiz günden bu yana gerçekten samimi bir sekilde diyalog yöntemleri sergiledik. Sizinle ilk yaptigimiz promosyon sözlesmesi o dönem sartlari için iyi bir sözlesmeydi. Eskiden kademeli promosyonlar vardi. Biz ise herkese esit promosyon verilmesini saglamistik. O dönem için çalisanlarimiz için güzel rakamlarda promosyon verilmesini saglamistik. Gösterdiginiz destek için size tesekkür ediyorum. 16 bin 460 TL’ye anlasmis olduk. Önceki promosyon rakami düsünce herkesin eline 11 bin TL geçecek” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA