Liseli Gençlerden Depremzede Aileleri Duygulandiran Proje
Aydin Söke Anadolu Lisesi ögrencileri, Ramazan ayinin yaklasmasiyla depremzede aileler için gida kolisi hazirladi. Hazirlanan koli üzerine Sökeli sehitlerin fotograf ve isimlerini de yapistiran gençlerin projesi ise görenleri duygulandirdi.

Aydin’in Söke ilçesinde bir araya gelen lise ögrencileri depremzede aileleri duygulandiran bir projeye imza atti. Söke Anadolu Lisesi Ailelerle Bulusuyor adiyla hayata geçirdikleri proje çerçevesinde depremzede aileler için gida kolisi hazirlayan liseli gençler, Sökeli sehitleri de unutmadi. Hazirladiklari gida kolilerinin üzerine Sökeli sehitlerin fotograf ve isimlerini yapistirarak farkindalik olusturan gençlerin projesi ise takdir topladi. Söke Anadolu Lisesi ögrencileri ilçe genelinde ikamet eden depremzede ailelere kolileri dagitirken, kolilerin üzerindeki fotograflar ise görenleri duygulandirdi.
Konu ile ilgili Aydin Il Milli Egitim Müdürlügü’nden yapilan açiklamada “18 Mart Sehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi etkinlikleri çerçevesinde Söke Anadolu Lisesi ögrencilerinden, deprem bölgesinden ilimize gelen aileleri duygulandiran bir proje hayata geçirildi. ‘Söke Anadolu Lisesi Ailelerle Bulusuyor’ projesi ile ögrenciler, üzerlerine Sökeli sehitlerimizin fotograflarini ve isimlerini yapistirdiklari gida kolilerini, deprem bölgesinden gelerek Söke ilçemizde ikamet eden ailelere ulastirdi. Yaklasan Ramazan ayi münasebetiyle dagitilan gida kolileri sehitlerimizin ailelerini de duygulandirdi. 18 Mart Sehitleri Anma Günü vesilesiyle Çanakkale sehitlerimizi anarak Sökeli sehitlerimizin isimlerini de yasatmak amaciyla yürütülen bu anlamli proje için, okulumuz ögrenci, ögretmen ve yöneticileri ile emegi geçen herkese tesekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.
