Büyüksehir'de Tomarza'da Çocuklara Özel Etkinlik

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yasam Merkezi ve Engelsiz Çocuk Evi, Tomarza ilçesinde depremzede çocuklarin da yer aldigi ilkokullu ögrencilere etkinlik düzenledi.

Büyüksehir'de Tomarza'da Çocuklara Özel Etkinlik


Büyüksehir Belediyesi, dünya tarihindeki en büyük kara depremlerinden birisi olarak ifade edilen Kahramanmaras merkezli 11 ili etkileyen depremler sonrasinda, depremin özellikle çocuklarin üzerindeki etkisini azaltmak için çalismalarini sürdürüyor. Bu çerçevede, Büyüksehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yasam Merkezi ve Engelsiz Çocuk Evi, depremin psikolojik travmasinin etkilerini azaltmak ve çocuklari daha da mutlu edebilmek adina çalismalarini sürdürüyor. Büyüksehir’in uzman ekipleri, çocuklarin manevi olarak da yaninda yer alirken, depremzede çocuklarin da yer aldigi programda yapilan etkinliklerle çocuklarin yüzünü güldürmeye çalisiyor.

Ilçe Milli Egitimin Müdürlügü ve Tomarza Belediyesi’nin de katilim ve destek sagladigi program oldukça ilgi görürken, miniklerin heyecani ve mutlulugu ise görülmeye deger oldu.
Kaynak: İHA