Igdir'da Sevgi Evlerindeki Çocuklar Deprem Bölgesine 50 Bin Lira Bagisladi
Igdir’da sevgi evlerinde koruma altinda bulunan çocuklar, deprem bölgeleri için biriktirdikleri 50 bin liraya çocuklar için iç çamasiri ve giyim malzemesi alarak deprem bölgesine gönderdi.

Çocuklarin davranisinin büyük bir erdem oldugunu belirten Igdir Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Hakan Usma, "6 Subat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen ve 11 ili etkileyen yüzyilin felaketinde ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralilara da acil sifalar diliyorum. Igdir Aile Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü olarak çocuklarimiz koruma altindaki çocuklarimiz ve tüm personelimizle birlikte 50 bin liralik bir bagista bulunmak istedik. Bunu da deprem bölgesinde bulunan çocuklarimiza iç giyim ve giyim malzemesi olarak, çocuklarimizin fikirleri alinarak böyle bir yardim yapmak istedik. 50 bin liralik yardim, çocuklarimizin önderliginde Müdürlügümüz olarak Igdir’da bulunan AFAD Müdürlügümüze verildi" dedi.
Malzemeleri Igdir AFAD Müdürlügüne teslim eden çocuklar ve Müdürlüge bagli ekipler, daha sonra Igdir Vali Yardimcisi Abdulkadir Sahin ile görüstü. Vali Yardimcisi Sahin, yapilan destekten dolayi çocuklara tesekkür ederek onlara kitap hediye etti.
