MHP'nin Bayburt Belediye Baskanlari Antalya'da Toplandi

Bayburt’un MHP’li belediye baskanlarinin da katildigi, MHP Genel Merkezi tarafindan Antalya’da düzenlenen ‘Belediye Baskanlari Istisare ve Degerlendirme Toplantisi’nda, MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz, belediye baskanlarina seslendi.

MHP'nin Bayburt Belediye Baskanlari Antalya'da Toplandi
MHP Genel Merkezi tarafindan düzenlenen ve Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Aydintepe Belediye Baskani Hasim Sentürk ve Gökçedere Belediye Baskani Yavuz Bakir’in da katildigi ‘Belediye Baskanlari Istisare ve Degerlendirme Toplantisi’ Antalya’nin Manavgat ilçesindeki bir otelde gerçeklestirildi.

Toplantiya MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleri, milletvekilleri, belediye baskanlari ve parti yöneticileri katildi.

Toplantinin açilisinda konusan MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Sadir Durmaz, 6 Subat’ta Kahramanmaras merkezli meydana gelen depremlerin Cumhuriyet tarihinin en çok can kaybina, yikima, aciya yol açan depremleri olarak kayitlara girdigini belirtti.

11 ilde, 62 ilçe ve 10 bin 190 köyünde ayni anda büyük bir yikima neden olan depremlerin ardindan sel felaketinin yasandigini kaydeden Durmaz, MHP’li belediyelerin depremin duyuldugu ilk andan itibaren, üstün gayret ve özveriyle yardimlari organize ederek ilgili kurumlarla koordineli sekilde deprem bölgelerine ulastirdigina dikkati çekti. Durmaz, deprem, sel felaketinde hayatini kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakinlarina bas sagligi dilerken, MHP’li belediye baskanlarina da çalismalarindan dolayi tesekkür etti.

Devletin tüm imkan ve kapasitesiyle ilk andan itibaren deprem bölgesinde vatandaslarin yaninda oldugunu vurgulayan Durmaz, “Aziz milletimiz de millet olma suurunun geregi, dayanisma ruhuyla, bir ve beraber oldugunu göstermis, depremzedelerimizin yardimina kosmustur. Yasanan felaketin büyüklügüne ve kosullarin güçlügüne ragmen, devletimizin mücadelesini görmezden gelerek felaketten siyasi çikar devsirmeye çalisanlari, devletimizi aciz, güçsüz göstermeye çabalayanlari, devletin gönderdigi çadirin önünde, ’çadir yok’ iftirasi atanlari da önce Allah’a, sonra da milletimize havale ediyoruz” diye konustu.

Toplantiya Bayburt’tan Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, Aydintepe Belediye Baskani Hasim Sentürk ve Gökçedere Belediye Baskani Yavuz Bakir’da katildi.

Kaynak: İHA