Salihli'de Kurtulus Çarsisi Ve Pazaryeri Hizmete Açildi

Manisa’nin Salihli ilçesine kazandirilan yeni pazaryeri ve semt çarsisi cumartesi günleri hizmet verecek.

Salihli'de Kurtulus Çarsisi Ve Pazaryeri Hizmete Açildi
Salihli Belediyesi tarafindan Kurtulus Mahallesine kazandirilan yeni pazaryeri ve semt çarsisi, dualar esliginde açildi. 71 tezgah ile 10 dükkanin bulundugu Kurtulus Çarsisi ve Pazaryeri cumartesi günleri hizmet verecek.

Sosyal belediyecilik anlaminda yeni bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, “Yeni pazaryeri ve semt çarsimiz, Kurtulus Mahallemize ve Salihli’mize hayirli olsun” dedi.

Salihli Belediyesi tarafindan 10 ayda yapimi tamamlanan ve 71 tezgah ile 10 dükkanin bulundugu Kurtulus Çarsisi ve Pazaryeri, Diyanet Gençlik Koordinatörü Mehmet Demirtas tarafindan yapilan dua esliginde esnaflarin ve vatandaslarin hizmetine açildi.

Açilisa katilan Salihli Belediye Baskan Yardimcilari Metin Durmaz, Mahmut Süreyya Karaoglu ve Serkan Sözer, 28. Dönem Milletvekili aday adayi Yunus Candan, Kurtulus Mahalle Muhtari Sinan Akyol, Zabita Müdürü Adem Keskin, Belediye daire müdürleri ile Manavlar ve Pazarcilar Odasi Baskani Idris Özer, pazaryerini gezerek ilk defa tezgah açan esnaflara hayirli isler dileginde bulundu.
Kaynak: İHA