AK Parti Kula Ilçe Baskani Eyüp Yavuz Askin Oldu

AK Parti Kula Ilçe Baskani Ahmet Palabiyik’in milletvekilligi aday adayligi için istifa etmesinin ardindan baskanlik görevine, 2014 yilindan bu yana siyasi hukuk isleri baskanligi ve seçim isleri baskanligi görevini yürüten Eyüp Yavuz Askin getirildi. Baskan Askin mazbatasini Il Baskani Salih Hizli’nin elinden aldi.

AK Parti Kula Ilçe Baskani Eyüp Yavuz Askin Oldu
2014 yilindan bu yana AK Parti Kula Ilçe Baskani olarak görev yapan Ahmet Palabiyik’in 14 Mayis’ta yapilacak olan 28.dönem milletvekilligi seçimlerinde aday adayi olmak için istifa etmesinin ardindan ilçe baskanligi görevine 2014 yilindan bu yana Palabiyik ile birlikte siyasi hukuk isleri baskanligi ve seçim isleri baskanligi görevini yürüten Eyüp Yavuz Askin getirildi.

Kula’da oldukça taninan ve sevilen isimlerden biri olan Askin, uzun yillardir kargo acenteligi yapiyor.

Göreve getirilen Baskan Askin, görev mazbatasini AK Parti Manisa Il Baskani Salih Hizli’nin elinden aldi. Il Baskani Hizli, Baskan Askin’a görevinde basarilar diledi.

2014 yilindan bu yana birlikte görev yaptiklari Ahmet Palabiyik’a çikmis oldugu milletvekilligi yolunda basarilar dileyen Baskan Eyüp Yavuz Askin, devraldigi bayragi layikiyla tasiyacagini ve millete hizmet yolunda Kula’daki tüm çalismalarin yakin takipçisi olacagini söyledi.

Baskan Askin, kendisine bu görevi layik görenlere tesekkür ederek vakit kaybetmeden 2023 seçimleri için çalismalara baslayacaklarinin altini çizdi.
Kaynak: İHA