Mindray, Kablosuz Elde Tasinabilir Ultrason Sistemini Tanitti

Mindray, kablosuz elde tasinabilir ultrason sistemi olan TE Air ile ultrason kullanim sekline yenilik getirdigini açikladi.

Mindray, Kablosuz Elde Tasinabilir Ultrason Sistemini Tanitti


Gelismis tibbi cihaz ve çözümlerin dünyanin önde gelen gelistiricilerinden ve saglayicilarindan biri olan Mindray, kablosuz elde tasinabilir ultrason sistemi olan TE Air’i piyasaya sürdügünü duyurdu.

Yapilan açiklamaya göre, birçok tibbi ortamda kullanimi kolay ve net hasta basi ultrason (POCUS) görüntüleme saglayan daha yüksek kaliteli tasinabilir bir ultrason cihazina yönelik küresel saglik uzmanlarinin talebini karsilamak üzere özel olarak tasarlanmis TE Air, daha yüksek klinik gereksinimleri karsilama kabiliyetini korurken, karmasik bir ultrason sistemini küçük boyutlu bir cihaza dönüstürerek ultrason kullanma biçimine yenilik getiriyor. Sirketin, eWave platformu ve 2’nci nesil Single Crystal teknolojisiyle desteklenen ürün, iyi performans için düsük güç tüketimi ile yüksek kaliteli görüntüler sunuyor. Bunun yaninda, özel muayene ön ayarlari ve kapsamli görüntüleme modlariyla yeni ürün, klinisyenlerin ultrason muayenelerini daha verimli bir sekilde yürütmesine yardimci oluyor ve daha dogru karar verme destegi sunuyor. Android ve iOS için sunulan TE Air App, her lokasyonda tek elle çalismaya izin vererek sadeligi ve verimliligi iyi bir sekilde dengeliyor.

Ürünü degerlendiren Mindray Medikal Görüntüleme Sistemleri Departman Genel Müdürü. Xujin He, "Sirketimizin önde gelen teknolojilerinden üretilen TE Air, profesyonel düzeyde görüntü kalitesini küçük ve hafif bir kablosuz sisteme entegre ederek, elde tasinabilir ultrasonun görüntü kalitesi seviyesinde tarihi bir atilim yapti. Üstün performansi ve kablosuz tasinabilirligi, klinisyenlerin her zaman ve her yerde güvenle tani koymasina olanak taniyor" dedi.

Kaynak: İHA