Kastamonu'daki Depremzede Çocuklar Için Senlik Düzenlenecek

Kastamonu Belediyesi tarafindan düzenlenecek senlikte, deprem bölgesinden sehre gelen çocuklar ve Kastamonu’da yasayan çocuklar doyasiya eglenecek.

Kastamonu Belediyesi, Kültür ve Sanat etkinlikleri çerçevesinde deprem bölgelerinden sehre gelen ve Kastamonu’daki tüm çocuklar için hafta sonu senlik düzenleyecek. Kastamonu Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu’nun talimatlariyla gerçeklestirilecek olan etkinliklerde çocuklarin güzel bir hafta sonu geçirmesi hedefleniyor. Bu çerçevede, Kuzeykent Nikah ve Konferans Salonu’nda 19 Mart Pazar günü saat 15.00’de Kastamonu’daki tüm çocuklar için ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikte ates, köpük baloncugu, jonglör ve kukla gösterisi yapilacak.

Ayrica ayni gün saat 11.00’de de deprem bölgesinden Kastamonu’ya gelen çocuklara özel bir gösteri yapilacak. Konu ile ilgili konusan Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, “Büyük zorluklardan geçtik ve geçmekteyiz. Çocuklarimizin bu durumlardan etkilenmemesi için ilimizde elimizden geleni yapmaya çalisiyoruz. Tüm çocuklarimizin güzel bir Pazar geçirebilmesi için böyle bir etkinlik düzenledik. Sehrimizde misafir olan kardeslerimiz için ayrica bir gösteri daha düzenliyoruz. Çocuklarimiz bizim en degerlilerimiz. Bizler el ele omuz omuza zorluklari asarken onlarin yüzlerinin gülmeye devam etmesi ise en büyük arzumuz. Tüm çocuklarimizi ücretsiz olarak düzenleyecegimiz etkinliklerimize bekliyorum" dedi.

Kaynak: İHA