6'Li Masanin Liderleri Izmir'e Geliyor

Millet Ittifaki’nin 13. Cumhurbaskani adayi Kemal Kiliçdaroglu ve Altili Masa’yi olusturan parti liderleri Izmir’e geliyor.

6'Li Masanin Liderleri Izmir'e Geliyor


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Izmir Il Yönetim Kurulu haftalik olagan toplantisini, Il Baskani Senol Aslanoglu baskanliginda yapti. Toplantinin ana gündem maddesi, Millet Ittifaki’nin 13. Cumhurbaskani adayi Kemal Kiliçdaroglu ve Altili Masa’yi olusturan partilerin liderlerinin Izmir programiydi. Toplantida alinan kararla Kiliçdaroglu ve Altili Masa liderlerinin katilacagi Izmir Iktisat Kongresi Programi öncesinde coskulu bir karsilamanin hazirlanmasi kararlastirildi.

CHP Il Baskan Yardimcisi ve Basin Sözcüsü Ahmet Yildiz, Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer öncülügünde sürdürülen Iktisat Kongresine katilmak üzere kente gelecek Altili Masa liderlerinin Izmir’de tarihi bir bulusmaya imza atacaklarini söyledi.

Yildiz, “Il yönetim kurulumuz, ikinci yüzyilin iktisat kongresine yakisir bir bulusma olmasi için son hazirliklarini tamamladi. Kurul gündemimizin ana maddesi de 13. Cumhurbaskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu’nun ve Ittifak’in diger saygi deger liderlerinin Izmir ziyaretlerinin planlanmasiydi. 19 Mart Pazar günü, saat 16.00’da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçeklesecek Iktisat Kongresi’nin besinci gün programi öncesinde tüm liderleri Izmir halkiyla bulusturacagiz. Basta 13.Cumhurbaskanimiz Sayin Kemal Kiliçdaroglu olmak üzere tüm liderler Izmirlilerle bir araya gelecekler. Tarihi Izmir Iktisat Kongresi’nde, tarihe not düsülecek bir bulusmaya taniklik etmek isteyen tüm hemsehrilerimizi Pazar günü saat 16.00’da Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi önüne davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA