Bitlisli Korucular Deprem Bölgesinde Bulduklari 1 Kilo Altini Sahibine Teslim Etti

Bitlis’ten Hatay’a giderek Antakya ilçesinde görevlendirilen güvenlik koruculari bir binanin enkazinda bulduklari 1 kilo altin ve ziynet esyasini sahibine teslim etti.

Bitlisli Korucular Deprem Bölgesinde Bulduklari 1 Kilo Altini Sahibine Teslim Etti
Kahramanmaras merkezli meydana gelen depremlerde arama kurtarma faaliyetlerinde bulunmak üzeren Antakya’ya görevlendirilen Bitlis Il Jandarma Komutanligi Güroymak güvenlik koruculari bir binanin enkazindan 1 kilo altin ve ziynet esyasi buldu. Konuyla ilgili Bitlis Valiliginden yapilan açiklamada, su ifadelere yer verildi:

“Hatay ilinde meydana gelen deprem sonrasindaki yürütülen enkaz kaldirma çalismalari esnasinda Bitlis Il Jandarma Komutanligina bagli Güroymak ilçesi Güvenlik Koruculari tarafindan Hatay ili Antakya ilçesi Ürgün Pasa Mahallesi Yüzbasi Asim Caddesi adresindeki bina enkazinda çelik kasa içerisinde yaklasik 1 kilo altin ve ziynet esyasi bulunmustur. Güvenlik koruculari, AFAD görevlileri, bina sakinleri ve kolluk görevlileri nezaretinde bulunan ziynet esyalari sahibi olan depremzede vatandasa teslim edilmistir."
Kaynak: İHA