Türkiye'nin Gençleri Bu Kampta Agirlanacak

Kestel Alaçam Izcilik Kampi ve Gemlik Karacaali Gençlik Kampi’nda gençlere ayricalikli tatil imkani sunan Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin, yapimi devam eden Orhaneli Göynükbelen Gençlik Kampi sadece Bursalilara degil, Türkiye genelinden gelen tüm gençlere hizmet verecek.

Türkiye'nin Gençleri Bu Kampta Agirlanacak
Gençler ve çocuklari her açidan destekleyen birçok çalismayi ortaya koyan Bursa Büyüksehir Belediyesi’nin, Kestel Alaçam Izcilik Kampi ve Gemlik Karacaali Gençlik Kampi’nin ardindan yaz kis gençlere hizmet verecek olan Orhaneli Göynükbelen Gençlik Kampi’nda çalismalar hizla devam ediyor. Gölcük Yaylasi’nda 68 bin 500 metrekarelik alanda dogayla iç içe tasarlanan kamp alani, dört mevsim konaklamali, spor ve etkinlik alanlarindan olusacak bir yerleske olarak tasarlandi. Sadece Bursalilara degil, Türkiye genelinden gelecek tüm gençlere hizmet verecek kamp alaninda gençlere özel futbol, voleybol, basketbol sahalari, seminer ve etkinlik salonlari ve konaklama için bungalov evler yer alacak.

4 mevsim hizmet

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, beraberindeki Orhaneli Belediye Baskani Ali Aykurt ile birlikte Göynükbelen Gençlik Kampi’nda devam eden çalismalari yerinde inceledi. Büyüksehir Belediyesi’nin en önemli konu basliklarindan birinin gençlik hizmetleri oldugunu dile getiren Baskan Aktas, "Türkiye’nin genç nüfusu yogun illerinden biriyiz. Gençlere yönelik nasil projeler hayata geçirebiliriz diye sürekli çalisiyoruz. Daha çok deniz kampi olarak hizmet veren Gemlik Karacaali kampimiz ve Kestel Alaçam kamplarimiz gençlerden yogun ilgi görüyor. Simdi de yilin 12 ayi hizmet verecek Göynükbelen Gençlik Kampi’ni Bursa’miza kazandiriyoruz. Türkiye genelinden gelecek gençlerimizle birlikte dag yöremizde önemli bir hareket baslayacak. Insaatin zor kismi tamamlanmak üzere, insallah Eylül ayi içerisinde ilk etabi tamamlayip, hizmet vermeye baslamayi planliyoruz. Kampimiz simdiden gençlerimize ve bölgemize hayirli olsun" dedi.

Kaynak: İHA