'Sosyal Market Butik' KOSHIM'de

ANTALYA – Antalya Konyaalti Belediyesi’nin, depremzedeler için Nazim Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde olusturdugu Yardim Toplama Merkezi ve Sosyal Market Butik, artik Konyaalti Sosyal Hizmetler Merkezi’nde (KOSHIM) hizmet vermeye devam edecek.

'Sosyal Market Butik' KOSHIM'de
Konyaalti Belediyesi, Kahramanmaras merkezli meydana gelen ve birçok ilde hissedilen depremin ardindan yardim kampanyasi baslatmisti. Yaklasik bir aydir Nazim Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde hem afet bölgesindeki vatandaslara hem de Antalya’ya gelen depremzedelere hizmet veren Yardim Toplama Merkezi ve Sosyal Market yine belediye bünyesinde bulunan Konyaalti Sosyal Hizmetler Merkezi’ne (KOSHIM) tasindi. Konyaalti ilçesinde bulunan afetzedeler, hafta içi her gün saat 08.30 ile 17.30 arasinda KOSHIM’e giderek gida ve hijyene yönelik ihtiyaçlarini ücretsiz bir sekilde karsilayabilecek. Ayrica Yardim Toplama Merkezine destekte bulunmak isteyen vatandaslarin yardim kolilerini KOSHIM’e götürebilecegi bildirildi.

Konyaalti Sosyal Hizmetler Merkezi’nin (KOSHIM) adresi: Gürsu Mahallesi Atatürk Bulvari No: 172- Halk Masa: 0242 245 55 00
Kaynak: İHA