Rektör Özölçer Depremzedelere Ziyaretlerini Sürdürüyor

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, geçtigimiz hafta Kilimli ‘deki, bu hafta ise Gökçebey ilçesindeki depremzedeleri ziyaret etti.

Rektör Özölçer Depremzedelere Ziyaretlerini Sürdürüyor
Haftanin son ziyaretini Kahramanmaras merkezli meydana gelen deprem felaketi sonrasi Zonguldak’in Gökçebey ilçesine yerlesen ailelere yönelik gerçeklestiren Rektör Özölçer’e, Gökçebey Kaymakami Emrah Aslan eslik etti.

Deprem bölgesinden Gökçebey’deki akrabalarinin yanina tasinan ailelerle bir araya gelen Özölçer, kendileriyle sohbet ederek çocuklara hediyeler verdi. Depremzedelere istek ve taleplerini soran Rektör Özölçer, felaketin yaralarini birlik ve dayanisma içerisinde saracaklarini belirterek, herhangi bir ihtiyaç halinde kendisine telefon açmalarinin yeterli oldugunu dile getirdi. Özölçer ayrica üniversite olarak her türlü destegi saglamaya hazir olduklarini söyleyerek, bu konuda sistemli sekilde çalismalarini sürdüren Zonguldak Valiligine ve katki sunan düger tüm kurum ve kisilere tesekkür etti.

Geldikleri günden beri her türlü ihtiyaçlarinin karsilandigini dile getiren depremzedeler, devletin destegini her zaman yanlarinda hissettiklerini söyleyerek tesekkürlerini iletti. Depremzedeleri ziyaretinin ardindan Devrek ve Çaycuma kampüslerine hareket eden Rektör Özölçer, kampüslerde incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA