Mus'ta Istiklal Marsi'nin Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programi

Mus’ta 12 Mart Istiklal Marsi’nin Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle bir program düzenlendi.

Mus'ta Istiklal Marsi'nin Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programi
Mus Ögretmenevinde Mus Anadolu Imam Hatip Lisesi ögretmenleri ve ögrencileri tarafindan düzenlenen 12 Mart Istiklal Marsi’nin Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programi; saygi durusu ve akabinde Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Günün anlam ve önemini belirten konusmalarin yapilmasindan sonra ögrencilerin hazirladigi ve oynadigi tiyatro gösterisi sahnelendi. Burada gazetecilere açiklamada bulunun Mus Il Milli Egitim Müdürü Enver Kivanç, 12 Mart Istiklal Marsi’nin Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle Mus Anadolu Imam Hatip Lisesi ögretmenleri ve ögrencileri tarafindan bir program düzenlendigini belirterek, “Çok güzel bir program oldu. Allah bir daha bu millete Istiklal Marsi yazdirmasin. Allah’in izni ile asimin nesli bu ülkeyi Mehmet Akif Ersoy’un özledigi sekilde yönetecek ve uygar milletler seviyesine çikaracak” dedi.

Programa Belediye Baskan Vekili Aydin Özaslan, Mus Alparslan Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Yasar Karadag, Il Milli Egitim Müdürü Enver Kivanç, askeri erkan, emniyet mensuplari, siyasi parti temsilcileri, ögretmenler ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA