Kontrolden Çikan Otomobilin Is Yerine Çarptigi Kaza Kameraya Yansidi

Konya’da süratli girdigi virajda kontrolden çikarak savrulan otomobil, önce kaldirimdaki demir dubalara, ardindan bir is yerinin kepengine çarpip yan yatti. Kaza ani ise güvenlik kamerasi görüntülerine yansidi.

Kontrolden Çikan Otomobilin Is Yerine Çarptigi Kaza Kameraya Yansidi
Kaza, dün saat 23.30 siralarinda merkez Selçuklu ilçesi Nisantas Mahallesi Hulusi Baybal Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü belirlenemeyen seyir halindeki otomobil, süratli girdigi virajda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çikarak önce kaldirim kenarindaki demir dubalara, ardindan da is yerinin kepengine çarpip yan yatarak durdu. Kazanin ardindan çevredeki vatandaslarin yardimiyla araçtan çikarilan sürücü, kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaza ani kamerada

Kaza ani ise cadde üzerinde bulunan is yerlerinin güvenlik kameralarina yansidi. Kameralarin kaydettigi görüntülerde, viraja süratle giren otomobilin kontrolden çikarak kaldirimdaki demir dubalara çarpmasi, ardindan savrularak is yerinin kepengine çarpip yan yattigi görülüyor. Görüntülerde ayrica, çevredeki vatandaslarin otomobile dogru kosturmasi yer aliyor.

Otomobilin çarptigi is yerinde çalisan Mehmet Erkan, "Viraj keskin biraz, karsi yoldan sanirsam biraz hizli geliyormus araba. Tam dönüs asamasinda hakimiyetini kaybetmis. Burada direksiyonu kirmis ve kaldirima çarpip bizim dükkanimiza girmis. Aksam kazayi duyunca biz de geldik. Hasarimiz var ama çok sükür saglikta bir sikintimiz yok. Can kaybimiz yok. Çok sükür böyle atlattik. Sürücünün kendisinde çok sükür bir sey yok. Saglam bir sekilde çikti arabadan. Yan yatmis durumdaydi. Tabii biz de korktuk önce ama çok sükür kendisinde bir sikinti yok" dedi.

Kaynak: İHA