Kartalkaya'da Tatilciler Kar Yagisi Esliginde Kayak Yapti

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan ve kayak sezonunda yerli-yabanci binlerce turistin tatil için geldigi Kartalkaya Kayak Merkezinde kar yagisi etkili oluyor. Tatilciler, kar yagisi esliginde kayak yapmaya devam ediyor.

Kartalkaya'da Tatilciler Kar Yagisi Esliginde Kayak Yapti
Bolu’nun kis turizmi açisindan en önemli turizm merkezi olan ve 70 kilometre uzunlugundaki 25 pistiyle kayakseverlerin en çok tercih ettikleri Kartalkaya Kayak Merkezi, sezon sonuna yaklasiyor. 5 otel 2 bin yatak kapasitesi ile sezon boyunca yerli ve yabanci turistleri misafir etmeye devam ediyor. Sehir merkezine 45 kilometre uzaklikta bulunan kayak merkezinde kar kalinligi bir metrenin üzerinde bulunuyor. Kar yagisinin hakim oldugu Kartalkaya’da kayakseverler uzun pistlerde kayak yaparak vakit geçirdi. Kartalkaya Kayak Merkezinde 26 Mart’ta kayak sezonu sona erecek.

"Istanbul’a yakinligi güzel"

Istanbul’dan kayak merkezine gelen Oguz Emre Yasar, "Kartalkaya güzel. Bugün hava durumu da iyi. Dün çok kar yagdi, çok firtina vardi ama bu hafta güzelce kayilabilir. Buraya zaten senelerdir geliyoruz. Bu dördüncü gelisimiz. Istanbul’dan geliyoruz. Seviyoruz Kartalkaya’yi. Bugün bizim son günümüz, o yüzden biraz içimiz buruk. Istanbul’a yakinligi güzel. Otelleri güzel. Hizmet çok güzel. Kayseri’yi de seviyorum ama burasi da güzel" dedi.

Kaynak: İHA