Hakkari Polisinden Kitap Okuma Etkinligi

Hakkari Il Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü ekipleri çesitli okullarda kitap okuma etkinligini sürdürüyor.

Hakkari Polisinden Kitap Okuma Etkinligi
Hakkari polisi gelecegin teminati olan gençleri kitap okumaya tesvik etmek ve gençlere kitap okuma aliskanligi kazandirmak amaciyla Ahmed-i Hani Ilk ve Ortaokulundaki çocuklarla bir araya gelerek kitap okuma, soru-cevap etkinlikleri yapip hediyeler takdim etti.

Hakkari Il Emniyet Müdürlügü Toplum Destekli Polislik Sube Müdürlügü ekipleri, Hakkari merkez basta olmak üzere ilçe ve beldelerinde ögrencilere yönelik egitim faaliyetlerini sürdürüyor.

Il Emniyet Müdür Yardimcisi Fatih Ünsal ve beraberindeki toplum polisi, il ve ilçelerdeki okullarda okuma etkinliklerini sürdürüyor. Maskot polis ile birlikte ziyaret ettikleri okullarda ögrencilerin sevgisini kazanan Hakkari polisi, okuma etkinligi düzenleyerek ögrencileri çesitli hediyelerle ödüllendiriyorlar.

Ögrenci velilileri ise Hakkari polisinin sosyal ve kültürel faaliyetlerde oldugu gibi egitimde de çocuklari yalniz birakmadigini belirterek, normal polislik görevinin yasinda halkla kaynasmayi da saglayan Hakkari polisine tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA