Dilovasi Ve Dulkadiroglu Kardes Belediye Oldular

Dilovasi Belediyesi, depremin ilk gününden itibaren yaralari sarmak için destek oldugu Kahramanmaras Dulkadiroglu Belediyesi ile kardes belediye oldu.

Dilovasi Ve Dulkadiroglu Kardes Belediye Oldular
Dilovasi Belediyesi, Içisleri Bakanligi ve Kahramanmaras Koordinatörü Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatlari ile Darica ve Körfez belediyeleri ile birlikte Kahramanmaras’in Dulkadiroglu ilçesinde yaralarin sarilmasi için görevlendirilmisti. Dulkadiroglu Belediye Baskani Necati Okay ve Dilovasi Belediye Baskan Hamza Sayir, önceki gün bundan sonraki süreçte diyaloglarin daha da güçlendirilmesi için kardes belediye protokolü imzaladi.

"Yardim eli uzattigimiz Dulkadiroglu Belediyesi ile aramizda gönül bagi olustu"

Dilovasi Belediye Baskani Hamza Sayir, depremin ardindan baslayan birlikteligin kardes belediye karariyla taçlandigini belirterek, "Depremin ardindan koordinatör belediye olarak görev aldigimiz ve yardim eli uzattigimiz Dulkadiroglu Belediyesi ile aramizda gönül bagi olustu. Bunu daha da ileriye tasiyarak kardes belediye protokolü imzaladik. Bütün imkanlarimizla onlarin yanindayiz. Insallah bu zor günleri birlikte asacagiz. Aldigimiz bu karar hepimize hayirli olsun" dedi.

Kaynak: İHA