Derede Akintiya Kapilan Araçtan Canli Çikti, Bogularak Can Verdi

Balikesir’in Sindirgi ilçesi kirsal Cüneyt Mahallesi’nde gece saatlerinde Cüneyt Çayi’nda yagisla birlikte sürüklenen otomobilden kurtulan ve kiyiya çikmak isteyen B.Y. (40) bogularak can verdi.

Derede Akintiya Kapilan Araçtan Canli Çikti, Bogularak Can Verdi
Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde kirsal Cüneyt Mahallesi’nden tarla yolunu kullanarak ilçe merkezine gelmek isteyen B.Y. yönetimindeki 64 KN 076 plakali araç, dereden geçmek isterken yagmurun ve akintinin etkisiyle çayin içinde sürüklendi. Kiyiya ulasmak için araçtan çikan B.Y.’nin akintiya kapilarak boguldugu düsünülüyor. Gece saatlerinde Sindirgi ilçesinde yasanan yogun yagis ve derelerdeki debi yüksekligi nedeniyle bir kisi hayatini kaybetti.

Sabah bir vatandasin arabayi görmesi ve ihbari üzerine gelen Balikesir Büyüksehir Belediyesi Sindirgi Itfaiye ekipleri, Sindirgi Belediyesi Fen Isleri ekipleri, jandarma ve saglik personelince yürütülen kurtarma çalismasinda B.Y.’nin cansiz bedenine ulasildi. Yagisin devam etmesi ve aracin riskli bölgede olmasi nedeniyle aracin çikarilma islemi sonraya birakildi.

Olay yerine gelen savcinin incelemesi sonrasinda B.Y.’nin cansiz bedeni ön otopsi için Sindirgi Devlet Hastanesi morguna getirildi.

Kaynak: İHA