Çesmeli Çocuk Kitaplari Yazari, Depremzede Çocuklara Kitaplarini Imzaladi

Çesme’de yasayan çocuk kitaplari yazari Ali Ellikçi, Çesme’ye konuk olan depremzede çocuklari ziyaret ederek, imzaladigi kitaplarini hediye etti.

Çesmeli Çocuk Kitaplari Yazari, Depremzede Çocuklara Kitaplarini Imzaladi
Çesme Belediyesi ve Çesme Turistik Otelciler is birligi ile Çesme’deki otellerde konuk edilen depremzede ailelerin çocuklari ile Çesme Belediyesinde görevli Psikolog Cansu Orbay Kirçakçi esliginde bulusan çocuk kitaplari yazari Ali Ellikçi, depremzede çocuklar ile bulusarak, imzaladigi kitaplarini hediye etti.

Yazar Ellikçi, depremzede çocuklarla bulustugunda onlarin yasadigi deprem acisini kendi yüreginde hissettigini belirterek, "Depremzede çocuklarin okullarindan ve kitaplardan ayri kalmalarini içime sindiremedim. Bu nedenle onlara kendi kitaplarimdan hediye etmek istedim. Çocuklarla bir araya gelmeyi ve onlarla söylesmeyi çok seviyorum. Çocuklara okuma sevgisini asilamak güzel bir duygu. Depremzede çocuklari da ziyaret ederek, onlara bir nebze de olsa yardimci olmak ve kendi yazdigim kitaplarimi hediye etmek istedim. Deprem acisi unutulmaz da, kitap okuyarak birazcik da olsa acilarini hafifletmelerini istedim" dedi.

Kaynak: İHA