Canik Belediyesinden Ramazan Ayinda Çocuklara Özel Hediye

Samsun’un Canik Belediyesi, çocuklarin Ramazan ayinin önemini eglenirken ögrenecegi "Sehr-i Canik Ramazan Serüveni" etkinlik setini yurt genelinde düzenledigi çekilisle hediye ediyor.

Canik Belediyesinden Ramazan Ayinda Çocuklara Özel Hediye
Canik Belediyesi, her yastan vatandasa hitap eden ve özellikle çocuklar için düzenledigi çekilis programlari ile yüzlerde tebessüm olmaya devam ediyor. Canik Belediyesi, çocuklarin dolu bir Ramazan ayi geçirmeleri ve onlarin bu mübarek ayin önemini eglenirken ögrenmelerini saglamak amaciyla özel olarak hazirladigi Sehr-i Canik Ramazan Serüveni etkinlik setini sosyal medya hesaplari üzerinden yurt genelinde düzenledigi çekilisle 250 kisiye hediye edecek.

Canik Belediyesi tarafindan özel olarak hazirlanan etkinlik seti ile çocuklar Ramazan ayinin önemini ve manevi anlamini etkinlik seti içerisinde bulunan birçok farkli etkinlik ve oyunla ögrenecek. Çocuklar, Ramazan ayi içerisinde kendilerine verilen görevleri yerine getirecek. Renkli ve hareketli tasarimiyla dikkat çeken etkinlik setinin içerisinde, çocuklarin zihinsel gelisimlerine katki sunacak pek çok farkli egitici ve eglenceli etkinlik yer aliyor.

Canik Belediyesinin çocuklar için özel olarak tasarlayarak büyük bir özenle hazirladigi "Sehr-i Canik Ramazan Serüveni" etkinlik seti içerisinde, Ramazan ayinin her günü için renkli zarflar ve etkinlik bilgilendirme kartlari, ‘hos geldin Ramazan’ ve ‘hos geldin bayram’ temali flama, kumbara, balon, led isik, kukla, etiket, bilgi kartlarinin ve notlarinin sergilenebilecegi platform ekipmanlari yer alacak. Ramazan serüvenini tamamlayan çocuklarin hak edecegi tebrik belgesi de kutunun içerisinde bulunuyor.

Canik Belediyesi tarafindan yapilan açiklamada, çekilisin son katilim tarihinin 17 Mart 2023 olarak belirlendigi, katilimcilarin Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi ve Canik Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarini takip etmesi, ilgili çekilis gönderisini retweet yaparak begenmesi ve gönderinin yorumlar kismina en az 2 arkadasini etiketlemesi gerektigi kaydedildi.
Kaynak: İHA